top of page

OM MEG

Min vei inn til Mindfulness

Først og fremst, takk for at du vil bruke din tid på nettsiden min. Det gleder meg at du har interesse for mindfulness og meditasjon. 

Min vei inn til mindfulness startet da jeg hadde behov for å jobbe meg gjennom noen tøffe perioder i livet mitt. 

Som 18-åring ble jeg mor for første gang, og siden den dagen var mitt eneste fokus å gjøre alt jeg kunne for å ikke skuffe omgivelsene. Jeg ble voksen i rekordfart og fullførte videregående i en fei, etterfulgt av en bachelor i kreativ markedskommunikasjon og flere fancy byrå-jobber. Ved siden av dette skulle jeg også sjonglere en karriere som artist og låtskriver. Det gikk over stokk og stein, og kanskje ikke overraskende glemte jeg meg selv midt oppe i det hele. 

Nå, mange år senere kan jeg se tilbake på det med både frykt og stolthet. Frykt fordi jeg nå ser hva slags umenneskelig press jeg satte meg selv under, og stolthet fordi jeg har lært så ufattelig mye. 

I årene fremover vil jeg hjelpe andre mennesker å få bedre helse, både mentalt og fysisk. Hode, kropp, og sjel i balanse. 

Jeg vil lære bort hvordan man kan være ambisiøs og nå sine mål uten å slite seg ut. For det er faktisk ikke slik at man trenger å endre hele livet sitt for å oppnå indre fred og balanse. Det er snakk om små, men viktige justeringer, som kan utgjøre den store forskjellen. 

Selv lever jeg fortsatt et hektisk liv, men i god balanse.

- Og det er takket være mindfulness og meditasjon. 

Untitled
Om meg: More Info
bottom of page