top of page

Er det din tur nå?

Å velge mindfulness og meditasjon som en del av min livsstil er det beste valget jeg noen sinne har gjort. Det har åpnet opp så mange flere muligheter, gitt meg bedre helse og et sunnere liv. Kan det bli bedre?


Mange forbinder mindfulness og meditasjon med noe som er veldig alternativt og fremmed.

Som alt annet finnes det mange ulike praksis, og ikke minst mennesker som driver med dette. Men mitt inntrykk er at de som driver med dette er helt vanlige mennesker som deg og meg.


Du har sikkert lært en rekke viktige ting gjennom livet så langt, men har du lært å ta vare på deg selv? Har du lært hvordan du skal takle motgang best mulig? Har du lært hvordan du skal klare å stå i en krise, og komme deg helskinnet gjennom? Det lærte hvertfall aldri jeg som ung, og tro meg. Utfordringene kom på løpende bånd. Hadde jeg visst det jeg nå vet, hadde jeg møtt de alle sammen på en helt annen måte. Men gjort er gjort og spist er spist.


Hvor enn du er i livet nå, så er det på tide å starte din egen meditasjonslivsstil. Uansett om du er i full jobb, eller er 100% sykemeldt. Enten du er ung eller gammel. Student eller i barselpermisjon. Det er aldri for seint å bli en bedre utgave av seg selv og få superkrefter i verktøykassen.


Trykk her for å finne ut om når neste kurs starter!





46 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Innlegg: Blog2_Post
bottom of page